Boekenbeurs - Wereldhaven voor boeken

Ballon Media

Ballon Media is al meer dan tien jaar dé toonaangevende uitgever van kinderboeken en strips in Vlaanderen en Nederland.

 

BALLON MEDIA ALS KINDERBOEKENUITGEVER:

Met Ballon worden ze groot. Een ruim assortiment kleurrijke activiteitenboekjes voor elk moment en elke leeftijd. Voor jongens en meisjes tussen nul en negen jaar.

Bijzondere boeken brengen geluk. Prachtige doe-en leesboeken die jonge kinderen prikkelen om te lezen en op ontdekking te gaan. De vier blaadjes staan symbool voor interactie tussen ouder en kind, beleving, verbeelding en verwondering.

Kwalitatieve jeugdfictie voor jongens en meisjes tussen zeven en tien jaar. Een verzameling van internationale bestsellers, stuk voor stuk origineel en mooi vormgegeven boeken die kinderen in één ruk willen uitlezen.

 

BALLON MEDIA ALS STRIPUITGEVER:

Strips voor het hele gezin. Wie is er niet groot geworden met Jommeke? Het avontuur lonkt keer op keer, in Zonnedorp maar ook in alle uithoeken van de planeet. Grappige, positieve verhalen waar jong en oud blij van wordt. Ballon Comics, een verzameling familiestrips (JommekeGame OverKid PaddleWielergek,…) die in geen enkele boekenkast mag ontbreken.

A perfect blend of brilliant stories you will be blown away by. Een uitgelezen selectie voor de liefhebbers van de betere strip. Albums die u omverblazen. Met nadruk op nieuw werk van aanstormend talent én gevestigde waarden. Via Blloan bieden we nieuw talent ook een forum naar andere uitgevers en markten.

Het allerbeste van wat de Belgische strip te bieden heeft. Topreeksen zoals ThorgalXIII en Largo Winch, parels van one-shots, beklijvende graphic novels en honderden andere toptitels die je gelezen moet hebben.

YIEHA, dé digitale winkel voor e-strips. Jouw strips altijd en overal bij de hand op www.YIEHA.be of in de YIEHA-apps (beschikbaar in de Apple Store en op Android). YIEHA is een samenwerking tussen Ballon Media en Standaard Uitgeverij.

 

Meer weten over Ballon Media? Surf naar www.ballonmedia.com