Boekenbeurs - Wereldhaven voor boeken

Met de hele familie naar de Boekenbeurs? Gebruik het familieticket!

5 november 2019

Vanaf dit jaar biedt de Boekenbeurs het Familieticket aan, waardoor je voordeliger met je familie naar de Boekenbeurs kan komen. Voor 25 euro krijgen (maximaal) twee volwassenen met (maximaal) vier kinderen vanaf 12 t.e.m. 17 jaar toegang tot de Boekenbeurs. Tot en met 28 oktober gaan we zelfs nog een stapje verder: bezoekers kunnen online een Familie+-ticket aanschaffen. Dit ticket laat tot zes familieleden toe tot de beurs, onafhankelijk van hun leeftijd. Kinderen t.e.m. 11 jaar mogen zoals altijd gratis binnen op de Boekenbeurs. Het familieticket is niet enkel beperkt tot je gezin. Ook grootouders, nonkels en tantes en neefjes kunnen volop gebruik maken van dit ticket.

Vanaf wanneer loont het dan de moeite om zo'n ticket aan te schaffen? Hieronder vind je een aantal scenario's en de korting die je hierbij kan krijgen.

  • Komen twee senioren met drie kleinkinderen boven de de twaalf jaar? Dan heb je 5 euro extra voor boeken aan te schaffen.
  • Neem je als 65-plusser vier kinderen van boven de twaalf jaar mee naar de Beurs? Dat is dan 5 euro die je bespaart.
  • Kom je als alleenstaande mama of papa met drie kinderen ouder dan 12 jaar? In dit geval kan je 3 euro in je eigen zak steken.
  • Eén volwassene, een student en twee kinderen van boven de twaalf jaar? Die hebben dan weer een voordeel van 5 euro.
  • ...

Zoals al eerder gezegd: kinderen onder de twaalf jaar mogen sowieso gratis binnen op de beurs. Voor hen hoef je niet te betalen.

Aandacht aan alle papa's en mama's, oma's en opa's & nonkels en tantes!

Trommel je (klein)kinderen en/of neefjes en nichtjes op en ga met de hele familie voordelig naar de Boekenbeurs.

Koop nu je familieticket

Waarom is er vanaf dit jaar een familieticket?

Naast het feit dat we families de kans willen geven om voordelig naar de Boekenbeurs te laten komen, vinden we het ook belangrijk om leesplezier bij jongeren te stimuleren.

Meer info over het familieticket