Boekenbeurs - Wereldhaven voor boeken

De Boekenbeurs op locatie: aanmeren op de Part of Antwerp-familiedag

Al die willen te kaap’ren varen, moeten dit weekend op het Antwerpse Eilandje zijn. Op de familiedag in het Havenhuis maken ze kennis met de fantastische vertellingen van Mathilda Masters en Robin Aerts.

Wat zegt meer ‘familiemoment’ dan een voorleesmoment? Juist: helemaal niets. Familie en gezelligheid gaan helemaal samen met (voor)lezen en dat bewijzen we komend weekend nogmaals op de familiedag van Part of Antwerp. De Boekenbeurs zal daar aanwezig zijn met enkele van haar meest meeslepende vertellers. Zij nemen iedereen mee – van de jongste lezertjes tot en met de meest ervaren leesrotten – op een ontdekkingstocht doorheen ieders verbeelding.

Robin Aerts bijt de spits af met een bloemlezing uit griezelige verhaaltjes voor stoere kinderen, over duiveltjes en hoe je deze kan overwinnen. Robin is bij het grote publiek gekend als bassist, schrijver en producer van Het Zesde Metaal, de West-Vlaamse band van frontman Wannes Cappelle. Met zijn Duivelsversjes bewijst Robin dat hij veel meer kan dan alleen steengoede muziek maken.

 

 

Mathilda Masters is ontdekkingsreiziger. Ze heeft haar beroep gemaakt van het ontdekken van nieuwe continenten en landen. Dat is niet gemakkelijk, want de meeste landen zijn al ontdekt. Als Mathilda niet ontdekkingsreist, schrijft ze over haar avonturen. En als die avonturen niet avontuurlijk genoeg zijn, verzint ze er gewoon wat bij.

Wil jij met je familie op ontdekkingsreis doorheen verbeeldige landen, kom dan zeker langs in het prachtige Havenhuis, waar we inschepen voor verwonderende reizen. Inschrijven is niet nodig en deelname is helemaal gratis!

Wat? Voorleesmoment van Boekenbeurs op locatie
Waar? Havenhuis Zaha Hadidplein 1, 2000 Antwerpen
Wie? Robin Aerts (14u30) en Mathilda Masters (16u)
Voor wie? Voor iédereen

Op vrijdag 13/9 is er eveneens de slam poetry-avond op het Kerkschip. Meer informatie vind je hier.